Newsletter

Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% na pierwsze na zakupy!

Twoje dane będą przetwarzane zgodnie z naszą polityką prywatności

Migdały w czekoladzie 70 % kakao bez glutenu BIO 50 g

Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: od 24h
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 7,48 zł 7.48
ilość szt.
Ocena: 0
Producent: DOTI
Kod produktu: M258
Atrybut BIO w, m, g

Opis

OPIS PRODUKTU

Miłośnicy naturalnej i wartościowej żywności oraz osoby na diecie bezglutenowej mogą śmiało cieszyć się smakiem czekoladek i słodyczy stworzonych specjalnie dla nich. Chrupkość surowego migdała z organicznych upraw w Hiszpanii oraz aksamit ekologicznej, gorzkiej czekolady to klasyczne, satysfakcjonujące i pełne energii połączenie smaków i struktur. Migdały charakteryzują się wysoką zawartością witaminy B12, witaminy E, niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych, błonnika pokarmowego oraz potasu. NNKT mają właściwości przeciwzakrzepowe oraz redukujące poziom cholesterolu. Flawonoidy działają przeciwutleniająco. Ponadto wpływają na napięcie ścian naczyń krwionośnych, co reguluję ciśnienie tętnicze krwi. Witamina E wzmacnia i rozkurcza naczynia, redukuje ciśnienie krwi, zmniejsza jej krzepliwość i zapobiega tworzeniu się blaszki miażdżycowej.

SKŁAD PRODUKTU

Dane techniczne

Atrybut BIO w, m, g

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
Waluty
Wersje językowe
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl